27.4.14

Ulkomailta

Uutisista, iltaa. Seurapiirikaunotar ja Punaisen Ristin tukija Johanna Tukiainen on pahoinpidelty Tallinnassa. Anteeksi, Tallinassa. Tukiainen joutui kahden suomalaisen naisen henkihieveriin hakkaamaksi Ravintola Satumaan takahuoneessa ollessaan ravintolassa esiintymässä noin vuorokausi esiintymisensä jälkeen. Hyökkääjät repivät Tukiaista hiuksista ja kuristivat häntä monikätisesti. Tukiainen pelastautui kääriytymällä kappaleiksi kuten huulietana. Tapauksen yhteydessä Tukiaiselta katosi kännykkä ja passi. Viimein Tukiaisen avuksi rynnänneet Tukiaisen esiintyjä, ruotsalainen supertähti Emmy Rich ja eräs suomalainen isokokoinen mies pelastivat Tukiaisen hengen.

Juuri saapuneen uutissähkeen mukaan Tukiaisen jalka meni pahoinpitelyn yhteydessä poikki ja Tukiainen hengittää äsyin. Tapaus on Eestin poliisin raskaassa rikostutkinnassa.

Muita aiheitamme tänään. Hetkinen. Juuri saapuneen uutisähkeen mukaan Tukiaisen henkihieveriin hakanneiden naisten tarkistuslaskenta on täsmentänyt naisten lukumääräksi yhden. Kansalaisuudeltaan tämä puolinainen suomalainen naiskaksikko on noin 50-vuotias kurdi tai iranilainen ja verityön motiiviksi on vahvistunut mustasukkaisuus ja Tukiaisen ylelliseen elämäntyyliin kohdistunut kateus.

Ja juuri saapuneen uutissähkeen mukaan Tukiaista hyökkäykseltä raivokkaasti puolustanut Tukiaisen taustalaulaja Emmy Rich ei ollut paikalla pahoinpitelyn sattuessa ja hoiti puolustustyöskentelynsä etätyönä.
.
Juuri saapuneen uutissähkeen mukaan Tukiaiseen kohdistunut pahoinpitely ei tapahtunut Ravintola Satumaassa. Tukiainen ei ole vielä julkistanut pahoinpitelyn uutta tapahtumapaikkaa. Ghanan kirjeenvaihtajamme Jari Kupiainen seuraa tilanteen kehittymistä.

Juuri saapuneen uutissähkeen mukaan Tallinan rikospoliisi on julkistanut epäiltyjen listan. Vahvimpina ehdokkaina poliisi pitää Johtaja Joni Virtasta, Homokampaaja Immosta, Metro-Bolia, Christer Pettersonia, Lee Harvey Oswaldia, Jacob Johan Anckarströmiä, Jack T. Ripperiä ja Markku Tukiaista.

Ja muihin aiheisiin. Juuri saapuneen uutissähkeen mukaan kansainvälinen oopperadiivamme Johanna Tukiainen lopettaa yhteistyön youtube-esiintyjä Emmy Richin kanssa. Tiedotteessaan Tukiainen ilmoittaa yrittäneensä parhaansa viihdyttääkseen Richiä mm. ns. "ruokakermaspektaakkelilla". Tukiainen ei myöskään muuta Ruotsiin, mutta suomalaiset pitävät hänestä. Tukiaisen yhteistyö salaisten ammattilaulajien kanssa enkeli Jullia siskon surukiertueen yhteydessä jatkuu kuten tähänkin mennessä. Osa salalaulajista on kotoisin Yhdysvalloista.

Keikkatarjoukset, treffipyynnöt ja rahalahjoitukset Helsingin menolippua varten Johanna Tukiaisen inboksiin.

Ja juuri saapuneen uutissähkeen mukaan Tallinan rikospoliisi on hetki sitten pidättänyt Johanna Tukiaisen entisen "prince of my  lifen" aerto Länsmannin Johanna Tukiaisen pahoinpitelystä. Länsman, joka ei ole syyllinen tähän rikokseen mutta melkein kaikkiin muihin, tullaan teloittamaan aamunkoitteessa.

1 comment:

  1. Itse asiassa Aerto Länsman laiminlöi avuttomassa tilassa olevan henkilön auttamisen. Kun kerta Emmy kykeni siihen etänä, niin kyllä Aertonkin olisi pitänyt. Varsinkin kun soittelee joka päivä.

    Asuinpaikan suhteen on olemassa kaikkia osapuolia (näädät, muut suomalaiset sekä kaikki ruåtsalaiset) tyydyttävä kompromissi: Johanna skall flytta till Tavastehus för ca 1/2 - 1 år. Maijamissa ei ole osapuolia, kun kukaan ei muista rinsessaa.

    ReplyDelete