18.10.12

Urban-maisteri tuu todistamaan mun oikeudenkäyntiin!

Mia Mari Tukiainen kirjoittaa Facebookissa seuraavia viisaita sanoja: "Siis mä otan kohteliaisuutena noi Urbanin jutut, se on oikeasti komea ja menestyvä mies ja jotkut idiootit suomalaiset miehet olivat haukkuneet mut pystyyn sille ja selittäneet just nää kaikki pask.......jutut että oon muka "joku vaarallinen väkivaltarikollinen" ja blaa blaa, kaikka pask.......ja kyseinen mies on tuntenut mut yli puolivuotta ja tietää sen omin silmin millainen olen oikeasti!!! Juuri tuollaiset älykkäiden ihmisten pitäisi tulla todistamaan johonkin oikeuteen mun puolesta, tai antaa lehtihaastattelu koskien minua, mutta eihän halua mitään medianäkyvyyttä. Tietää vaan sen, että olen kuulemma "äärimmäisen älykäs ja eroottinen nainen" enkä usko että joku Harvardin yliopiston käynyt kauppatieteiden maisteri jolla on kaikenmaailman muutkin meriitit, selittelisi ihan lämpimikseen tuollaisia kommentteja!"

Jälleen kaunis Johanna puhuu täyttä asiaa.

Ihana Johanna on seurustellut yli puolivuotta ruotsalaisen Harvardin maisterin kanssa ja sinä aikana maisteri Urban tietää omin silmin ettei kaunis Johanna ole väkivaltanen, eikä etenkään vaarallinen väkivaltarikollinen. Olisi siis korkea aika tämän älykkään ihmisen antaa lehtihaastattelu koskien ihanan Johannan sataprosenttista väkivallattomuutta.

Kertaakaan lempeä Johanna ei ole hakannut Aertoa, Mikaa tai Udia maisteri Urbanin läsnäollessa. Tämän maisteri Urban on varmastikin enemmän kuin valmis todistamaan ihan missä tahansa oikeusasteessa. Maisteri Urban tietää myös omin silmin ettei Albertinkadun asuntoa ole yritetty sytyttää tuleen, että ylellisen Jollaksen naapuritytön päätä ei ole hakattu betonirappusiin ja että emäntää ei pahoinpidelty eräässä vantaalaisessa yksityisasunnossa. Monta muutakin tapausta maisteri Urban tietää omin silmin tapahtumattomiksi. Pizzeriassa ei heitelty pizzoja eikä kännyköitä, Hämeenlinnan keikalla ei hakattu kännykällä kuvaavan naisen käsiä ja Tampereen Hotelli Ilveksessä ei hakattu Aertoa pulloilla ja laseilla päähän.

Nämä seikat maisteri Urban (Harvard) vannoo vaikka käsi Raamatulla tapahtumattomiksi ja ellei oikeus hyväksy todistusta niin kyseessä on suora oikeusmurha.

Se että todistaja valan vannottuaan kertoi oikeuden edessä ihanan Johannan tahallaan lyöneen Aertoa lasillä päähän Seiskan syntymäpäiväjuhlilla on melko epäolennaista sen rinnalla mitä Urban-maisteri tietää omin silmin. Siinä on kateellisten ja tyhmien ja Harvardia käymättömien turha tulla mitään mussuttamaan raitapaidoille pelitilanteen jälkeen kun vihellykset on jo vihelletty ja rangaistusaition ovea pidetään jo auki.

Mutta. Valitettavasti Maisteri Urban, joku Harvardin yliopiston käynyt kauppatieteiden maisteri jolla on kaikenmaailman muutkin meriitit ja jonka mielestä kauns Johanna on äärimmäisen älykäs ja eroottinen nainen, ei halua mitään medianäkyvyyttä. Joten isompia lehtihaastatteluja koskien Johannan luonnetta modernina Mahatma Gandhina ei liene heti odotettavissa. Myös todistaminen lempeän Johannan puolesta jossakin oikeudessa on täysin poissuljettu mahdollisuus sellaiselle joka ei vaan halua komeita viikinkikasvojaan Seiskan kanteen.

Tuomitaanko kaunis Johanna elinkautiseen kuritushuonerangaistukseen vain siksi että itsekäs kusipää Urban-maisteri haluaa karttaa virtsankeltaisen lehdistön huomiota?

Jumalauta - Urban! Mitä sä jätkä pelleilet!

Nyt tuut heti todistamaan Johannan puolesta että tiedät omin silmin ettei kaunis Johanna ole yhtään väkivaltanen! Muuten tulee turpaan.

No comments:

Post a Comment